Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

Chimac agriphar

Chimac agriphar

Lider mondial in formularea produselor de uz fitosanitar in mai multe piete de nisa, Grupul Agriphar ofera clientilor sai cele mai potrivite solutii pentru toate nevoile lor. Activitatile grupului ajuta la satisfacerea nevoilor de sanatate la nivel mondial prin asigurarea protectiei culturilor agricole si animalelelor, evitandu-se multe dezastre naturale. Echipele sale flexibile, reactive desfasoara activitati de cercetare si dezvoltare pentru produse noi, impreuna cu formularea, ambalarea si expedierea. Reteaua sa de birouri de vanzari in intreaga lume, ofera sfaturi pentru utilizarea produselor in conditii de siguranta pentru mediul inconjurator si pentru utilizatori.
Fungicide
PROPLANT  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 17.00 RON
Ambalaj:
Fungicid specific pentru combaterea bolilor din genul Pythium si Phytophtora, la legume si culturi ornamentale.
PYRUS 400SC   Cumpără Preţ: 610.40 RON
Ambalaj: 5 L
Pyrus 400 SC este un fungicid pentru combaterea putregaiului cenusiu din culturile de vita de vie, pomi, legume si plante ornamentale.
Insecticide
NURELLE D   Cumpără Preţ: 150.42 RON
Ambalaj: 1L
Nurelle D 50/500 EC este o emulsie concentrata. Se prezinta sub forma de lichid limpede, omogen, mobil de culoare galben pai.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea