SUS
DOW AGROSCIENCES

Filiala cu activitate agricola a Dow Chemical Company din 1950, Dow AgroScience si-a propus sa descopere si sa dezvolte solutii care sa imbunatateasca sectorul agricol din intreaga lume. Portofoliul de produse include seminte de soiuri si hibrizi si produse pentru protectia culturilor. S.C. Marcoser S.R.L. comercializeaza produse bine cunoscute ale acestei companii, precum fungicidul Dithane M 45, insecticidele Laser 240 SC si Reldan 22 EC si erbicidele Kerb si Goal 4F.

Produse oferite de producator

Fungicide

Fungicide

Fungicide, protectia plantelor la mana, mucegai, uscare, putregai, nercoze, botrytis, alternarioza, caderea plantutelor, mana la tomate, mana la ardei

1 produs Vezi produse
Insecticide

Insecticide

Insecticide de ultima generatie pentru combaterea eficienta a daunatorilor ce afecteaza culturile de legume. Insecticide cu actiune sistemica si de contact. Insecticide pentru trips, musculita alba, omida, afide.

3 produse Vezi produse
Erbicide

Erbicide

Erbicide de ultima generatie cu efect de durata pentru combaterea buruienilor garmine anuale, perene, cotiledonate, necodiledonate, etc. Tratamente postemergente, erbicide sistemice cu spectru larg de combatere.

3 produse Vezi produse