DOW AGROSCIENCES

DOW AGROSCIENCES

Filiala cu activitate agricola a Dow Chemical Company din 1950, Dow AgroScience si-a propus sa descopere si sa dezvolte solutii care sa imbunatateasca sectorul agricol din intreaga lume. Portofoliul de produse include seminte de soiuri si hibrizi si produse pentru protectia culturilor. S.C. Marcoser S.R.L. comercializeaza produse bine cunoscute ale acestei companii, precum fungicidul Dithane M 45, insecticidele Laser 240 SC si Reldan 22 EC si erbicidele Kerb si Goal 4F.
Erbicide
GOAL 4F  Cumpără Preţ: 40.88 RON
Ambalaj: 50 ML
Erbicid selectiv de sol si de contact la vita de vie, ceapa si arpacic
KERB  Cumpără Preţ: 6.54 RON
Ambalaj:
Erbicid sistemic, selectiv, folosit pentru combaterea buruienilor monocotile anuale, unele monocotile perene, precum si a unor buruieni dicotile (inclusiv cuscuta) din culturile de lucerna, trifoi, salata, morcov, sfecla de zahar.
ESTERON EXTRA 600 EC  Erbicid sistemic, selectiv, care se aplica postemergent, combate cu succes dicotile anuale si perene din culturile de cereale paioase si porumb
Fungicide
DITHANE M 45  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 2.62 RON
Ambalaj:
Cel mai cunoscut fungicid de contact, cu un spectru foarte larg de combatere a patogenilor din culturile de camp, legume, flori, livezi si vita de vie, precum si la tratarea semintelor.
Insecticide
LASER 240 SC  Cumpără Preţ: 37.06 RON
Ambalaj:
Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.
RELDAN 22 EC  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 5.45 RON
Ambalaj:
Insecticid cu spectru larg de combatere, actionând prin contact, ingestie si vapori în culturile de pomi fructiferi, legume, vita de vie precum si daunatorii de depozit.
RUNNER 2 F  Cumpără Preţ: 175.49 RON
Ambalaj: 500ML
Insecticid cu risc redus pentru mediu, acţionând prin ingestie dar şi prin contact, pentru combaterea dăunătorilor din culturile de pomi fructiferi, viţă de vie şi legume.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea