SUS

Erbicid sistemic postemergent, utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate din cultura de cereale paioase si porumb

Vezi descriere

Comenzi telefonice

0374 08 08 08

0236 83 63 66

Momentan acest produs nu mai face parte din portofoliul Marcoser!

Comenzi telefonice

0374 08 08 08

0236 83 63 66

Descriere DMA 6

DMA 6

Erbicid

Clasificare produs: Xn (nociv).
Substanta activa: 660 g/l acid 2,4% D din sare de dimetil amina (825 g/l 2,4 D sare de dimetil amina).
Conditionare: concentrat solubil.
Caracteristici: Erbicid sistemic postemergent, utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate din cultura de cereale paioase si porumb. Patrunde in frunze in doua ore de la aplicare, fiind translocat catre punctele de crestere (noduri si radacini ale buruienilor sensibile, avand astfel o eficacitate deosebita in combaterea buruienilor perene. Este cel mai utilizat erbicid din lume.
Mod de utilizare: Se aplica de la infratire pana la formarea primului internod, in cazul cerealelor paioase, iar in cazul porumbului, in stadiul de 4-7 frunze. Buruieni combatute: Buruieni foarte sensibile - Brassica spp, Amaranthus retroflexus, Chenopodium album, Atriplex patula, Ambrosia artemisiifolia, Datura stramonium, Cirsium arvense, Sonchus arvensis, Sinapis arvensis, Raphanus raphanistrum, Thlaspi arvensem, Capsella bursa pastoris, samulastra de floarea soarelui, Xanthium spp, Galeopsis tetrahit, Rubus caesius, Stellaria media, Burieni mediu sensibile - Polygonum convolvulus, Galeopsis tetrahit, Rubus caesius, Stellaria media, Convolvulus arvensis, Centaurea cyanus, Abutilon theopharasti. Are eficacitate maxima la temperaturi de peste 8oC. Nu se erbicideaza la temperaturi de peste 25oC. Poate fi amestecat cu alte erbicide (Lontrel 300, Cerlit, Sulfonilureice, bromoxynyl, IPU, etc) pentru a largi spectrul specific de combatere. DMA 6 imbunatateste performantele produselor sulfonilureice in special asupra lobodei, volburei si palamidei. Produsul poate fi de asemenea amestecat cu insecticide, fungicide si ingrasaminte foliare, inainte de utilizare este necesara consultarea tabelelor de compatibilitate si efectuarea unui test practic cu respectarea dozelor de amestec. Doza de aplicare: grau - 0,8 l/ha; porumb - 1 l/ha; ovaz, orzoaica de primavara, orz - 0,6 - 0,8 l/ha.

Caracteristici:

  • Actiune: Selectiva
  • Tip: Postemergent
  • Spectru de combatere: Buruieni dicotiledonate
  • Buruieni combatute: Stirul, Spanac salbatic
  • Cultura: Porumb, Grau, orz, secara

Review-uri

Opiniile clientilor despre produs

Ai cumparat sau primit acest produs?

Spune si altora parerea ta

Adaugă un review