SUS

Erbicid sistemic, selectiv, care se aplica postemergent, combate cu succes dicotile anuale si perene din culturile de cereale paioase si porumb

Vezi descriere

Comenzi telefonice

0374 08 08 08

0236 83 63 66

Momentan acest produs nu mai face parte din portofoliul Marcoser!

Comenzi telefonice

0374 08 08 08

0236 83 63 66

Descriere ESTERON EXTRA 600 EC

ESTERON EXTRA 600 EC

Erbicid

Clasificare produs: Xi (iritant). N (periculos pentru mediu).
Substanta activa: 600 g/l acid 2,4 D din 4 EHE.
Conditionare: lichida
Caracteristici: Erbicid sistemic, selectiv, care se aplica postemergent. Combate cu succes buruieni dicotile anuale si perene din culturile de cereale paioase  si porumb. Buruieni foarte sensibile- Cirsium arvense, Sonchus arvensis, Chenopodium spp, Thlaspi arvense, Amaranthus retroflexus, Sinapis, Raphanus raphanistrum, Capsella bursa pastoris, Xanthium spp, Sisymbrium sophia, Trifolium spp.
Buruieni mediu sensibile - Polygonum convolvulus, Matricaria spp, Rumes acetosela, Convolvulus arvensis, Abutilon theophrasti.
Mod de utilizare: Se aplica primavara de la infratire pana la formarea primului internod, in cazul cerealelor paioase, iar in cazul porumbului, in stadiul de 4 - 6 frunze. Doza omologata este de 0,8 l/ha. Pentru eficienta maxima, buruienile dicotile trebuie sa fie in faza de rozeta (4 - 6 frunze). Poate fi aplicat primavara de la temperaturi incepand cu 5 oC. A nu se aplica produsul dupa nopti cu conditii de inghet. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit:  200 - 400 l/ha. Esteron Extra este compatibil cu majoritatea erbicidelor. Inainte de utilizare este necesara consultarea tabelelor de compatibilate si efectuarea unui text practic cu respectarea dozelor de amestec. Se va evita contactul erbicidului cu culturile sensibile la erbicide pe baza de 2,4 D.

Review-uri

Opiniile clientilor despre produs

Ai cumparat sau primit acest produs?

Spune si altora parerea ta

Adaugă un review