PRODATE REDOX

manufacturer
32.70
RON
/ LITRU
TVA inclus
Comenzi telefonice:
0236.836.366     0374.080.808
Ambalaj Preț Stoc Cumpără
1 L 32.70 RON (TVA inclus) / LITRU Indisponibil Cumpără

Descriere PRODATE REDOX

Proprietati fizico-chimice: Erbicidul sistemic Prodate Redox este un lichid limpede, omogen, mobil, de culoare mov - pal, cu un continut in acid 2,4 D de 600g/l.

Mod de actiune: Erbicidul sistemic Prodate Redox, de tip hormonal se absoarbe prin frunze si partial prin radacini.
Erbicidul determina o crestere anormala a celulelor, inhiba respiratia si dezvoltarea sistemului radicular al buruienilor.
Viteza de translocare a erbicidului se realizeaza in functie de doza aplicata, talia buruienilor si in mod special de conditiile climatice (umiditate, temperarura) inainte si dupa tratament.

Cultura

Spectru de combatere

Doza

Grau

Porumb

Buruieni dicotiledonate anuale si perene sensibile la 2,4 D
(Amaranthus, Chenopodium, Sinapis, Capsella, Thlaspi, Cirsium)

  1 L/ha  

postemergent

 
Momentul aplicarii
: Erbicidul sistemic Prodate Redox este recomandat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene, sensibile la 2,4 D (Amaranthus, Chenopodium, Sinapis, Capsella, Thlaspi, Cirsium) din culturile de grau si porumb.
La grau se aplica de la stadiul de infratire pana la formarea primului internod.
La cultura porumbului se aplica postemergent, tinandu-se cont de stadiile de dezvoltare ale porumbului si ale buruienilor: 4-6 frunze la porumb, respectiv 2-4 frunze (Cirsium < 10 cm) la buruienile dicotiledonate.

Erbicidul are eficacitate maxima cand tratamentul se aplica la temperaturi de peste 15°C, buruienile dicotiledonate sunt in faza optima si conditiile de umiditate optime.

Caracteristici:
Producator: Nufarm
facebookGoogle PlusYouTubeVremea