Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

NEMASOL 510

manufacturer
357.00
RON
/ BUC
TVA inclus
Comenzi telefonice:
0236.836.366     0374.080.808
Ambalaj Preț Stoc Cumpără
25L 357.00 RON (TVA inclus) / BUC În stoc Cumpără

Descriere NEMASOL 510

Nemasol 510 este un dezinfectant lichid cu spectru larg de actiune, utilizat la dezinfectia solului in sere si solarii. Combate cu succes nematozii, buruienile, agentii patogeni din sol si daunatorii.

 

Caracteristici tehnice:

- Este utilizat inaintea infiintarii culturilor pentru a inlatura bolile, buruienile , nematozii, ce apar in perioada de germinare a culturii si in primele faze de vegetatie;

- Actioneaza in sol prin distrugerea semintelor buruienilor;

- Utilizand nemasol se reduc cheltuielile generate de achizitionarea erbicidele postemergente;

- Datorita capacitatii de actionare impotriva nematozilor o perioada indelungata permite realizarea unei culture prelungite sau a  doua cicluri succesive de cultura;

- Produsul nu lasa reziduuri in planta descompunandu-se in sol.

 

Recomandari:

- Nemasol 510 se poate aplica prin sistemul de irigare datorita faptului ca este solubil in apa. Pentru o distributie uniforma a produsului Nemasol 510 atat pe orizontala cat si pe vertical se recomanda metoda de irigare prin picurare.

- Aplicarea produsului Nemasol 510 se face intre ciclurile de cultura dup ace terenul a fost eliberat re resturile vegetale.

- Dupa realizarea operatiunii de tratare a solului, se aplica folie de plastic – folie de mulcire – care mentine gazul fumigant produs de Nemasol 510 la nivelul solului, acesta ramanand in contact cu agentii patogeni pentru o perioada mai indelungata de timp.

- Folia se pastreaza 2 saptaman, dupa care se inlatura pentru a permite aerisirea solului, in acest timp se face testul de fitotoxicitate al solului, folosind plante indicatoare (creson), iar daca rezultatele sunt in parametri normali de abia atunci se trece la infiintarea culturii.

- Temperatura in momentul la care se face dezinfectia solului, trebuie sa fie de minim 10o C.

Doze:

Cultura Daunator Doza
Tomate
Castraveti    
Agenti patogeni si daunatori de sol din sere,
buruieni specifice de sera
700 L/ha


INTOTDEAUNA CITITI CU ATENTIE ETICHETA INAINTE DE FOLOSIREA PRODUSULUI!

Caracteristici:

Ce au mai comandat cei care au cumparat acest produs:

product

PREVICUR ENERGY

Fungicid sistemic pentru combaterea complexului de caderea plantutelor.

product

Capcana pt thrips

SC MARCOSER SRL oferă o gamă largă de capcane colorate lipicioase, care sunt special concepute pentru a atrage insectele. Acesta capcana oferă posibilitatea de a captura insecte mici cum ar fi: afidele, thrips, musculitele albe.

product

Capcane pt musculita alba si afide

SC MARCOSER SRL oferă o gamă largă de capcane colorate lipicioase, care sunt special concepute pentru a atrage insectele. Acesta capcana oferă posibilitatea de a captura insecte mici cum ar fi: afidele, thrips, musculitele albe.

product

VERTIMEC

Acaricid-insecticid pentru combaterea daunatorilor problema din culturile de legume si pomi fructiferi

product

LASER 240 SC

Laser 240 SC - Insecticid biologic cu efect de soc, cu actiune prin contact si ingestie, destinat combaterii daunatorilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, legume, cartof. Are si efect ovicid la unele specii.

facebookGoogle PlusYouTubeVremea