ALCHIMEX

Alchimex si-a inceput activitatea in 1998, la initiativa catorva oameni cu experienta in domeniul protectiei plantelor, ce au pus bazele primei firme romanesti cu capital integral privat de profil. In prezent, cei 50 de specialisti inzestrati cu o viziune inovatoare si spirit de echipa isi canalizeaza eforturile spre satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor. De-a lungul activitatii, portofoliul s-a extins pana la 65 de produse, dintre care 25 sunt bazate pe retete originale. Categoriile de produse apartinand ALCHIMEX cuprind: erbicide, fungicide, insecticide, fertilizanti, adjuvanti si tratamente pentru samanta.

Produse oferite de producator

Fungicide

Fungicide

Fungicide, protectia plantelor la mana, mucegai, uscare, putregai, nercoze, botrytis, alternarioza, caderea plantutelor, mana la tomate, mana la ardei

4 produse Vezi produse
Insecticide

Insecticide

Insecticide de ultima generatie pentru combaterea eficienta a daunatorilor ce afecteaza culturile de legume. Insecticide cu actiune sistemica si de contact. Insecticide pentru trips, musculita alba, omida, afide.

1 produs Vezi produse
Erbicide

Erbicide

Erbicide de ultima generatie cu efect de durata pentru combaterea buruienilor garmine anuale, perene, cotiledonate, necodiledonate, etc. Tratamente postemergente, erbicide sistemice cu spectru larg de combatere.

1 produs Vezi produse