BASF

Lista domeniilor in care activeaza este mare, compania fiind prezenta oriunde este nevoie de aplicarea chimiei. Divizia de agricultura ofera produse pentru protectia plantelor de cultura, a gazonului, plantelor ornamentale si produse de igiena publica. Activitatea BASF a inceput in anul 1914 in Limburgerhof, compania demonstrandu-si contributia si devotamentul in sectorul inovatiilor in agricultura.
Unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru protectia plantelor, BASF aduce fermierilor o gama larga de produse precum erbicide, fungicide, insecticide, tratamente pentru seminte si regulatori de crestere. S.C. Marcoser S.R.L. pune la dispozitie fungicide, insecticide, erbicide si dezinfectanti ai solului, produse bine cunoscute si apreciate de fermierii romani.

Produse oferite de producator

Fungicide

Fungicide

Fungicide, protectia plantelor la mana, mucegai, uscare, putregai, nercoze, botrytis, alternarioza, caderea plantutelor, mana la tomate, mana la ardei

9 produse Vezi produse
Insecticide

Insecticide

Insecticide de ultima generatie pentru combaterea eficienta a daunatorilor ce afecteaza culturile de legume. Insecticide cu actiune sistemica si de contact. Insecticide pentru trips, musculita alba, omida, afide.

3 produse Vezi produse
Acaricide

Acaricide

Acaricide de ultima generatie pentru combaterea eficienta a daunatorilor ce afecteaza culturile de legume.Acaricide contra paianjenului rosu, paianjenului lat.

1 produs Vezi produse
Erbicide

Erbicide

Erbicide de ultima generatie cu efect de durata pentru combaterea buruienilor garmine anuale, perene, cotiledonate, necodiledonate, etc. Tratamente postemergente, erbicide sistemice cu spectru larg de combatere.

1 produs Vezi produse