MAKHTESHIM AGAN

Compania s-a format prin fuziunea a doua companii, Makhteshim si Agan, iar in 2014 aceasta s-a lansat global sub denumirea ADAMA Agricultural Solutions Ltd. oferind o varietate mare de solutii pentru protectia plantelor. Cu o experienta de peste 6 decenii de rezultate dovedite in camp si o reputatie impecabila legata de calitate, compania s-a dezvoltat cu succes si ofera unul din cele mai complete portofolii de produse pentru protectia plantelor si de uz non-agricol. Acest portofoliu cuprinde erbicide, insecticide, fungicide, produse pentru tratamentul semintei pentru toate culturile agricole, dar si produse pentru igiena publica, pentru casa si gradina.

Produse oferite de producator

Fungicide

Fungicide

Fungicide, protectia plantelor la mana, mucegai, uscare, putregai, nercoze, botrytis, alternarioza, caderea plantutelor, mana la tomate, mana la ardei

3 produse Vezi produse
Erbicide

Erbicide

Erbicide de ultima generatie cu efect de durata pentru combaterea buruienilor garmine anuale, perene, cotiledonate, necodiledonate, etc. Tratamente postemergente, erbicide sistemice cu spectru larg de combatere.

1 produs Vezi produse