SC MARCOSER SRL este una dintre cele mai dinamice si puternice companii de pe piața de inputuri profesionale pentru legumicultură și consultanță agricolă profesională din România.

Punctele forte ale companiei se bazeaza:
1. Pe o echipa profesionista cu îndelungată experiență în domeniul legumicol;
2. Gama profesională de inputuri: semințe profesionale Syngenta și Zeraim Gedera, îngrășăminte profesionale Yara, Solufeed și Codiagro, folie profesională pentru sere și solar Vatan, substrat profesional pentru răsaduri, etc;
3. Toate tehnologiile și produsele noi introduse pe piață de către MARCOSER sunt în prealabil analizate și testate științific și riguros, adaptate  condițiilor locale pentru ca rentabilitatea și eficiența economică să fie maximă.
 

Misiunea MARCOSER

A oferi clienților săi produse și servicii de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor lor.
 

Viziunea MARCOSER

Prin echipa sa de înaltă calificare profesională, prin baza sa de câmpuri experimentale, infrastructură și logistică SC MARCOSER SRL își propune să vină în întâmpinarea fermierilor din România pentru a rezolva cu seriozitate și profesionalism problemele apărute pe tot parcursul dezvoltării culturilor de legume într-o manieră care să implice cele mai adecvate soluții în paralel cu optimizarea costurilor. 
Principalele activitati desfasurate de SC MARCOSER SRL sunt:

1. IMPORTUL SI DISTRIBUTIA DE INPUTURI PENTRU LEGUMICULTURA: seminte de legume profesionale- ZERAIM GEDERA, Israel si SYNGENTA, ingrasaminte profesionale, (gama CODIAGRO-SPANIA si gama SOLUFEED-ANGLIA), folie profesionala de acoperire sere si solarii, instalatii de irigare prin picurare, tavi alveolare, ghivece si substraturi pentru rasaduri de flori si legume, folie microporoasa tip agril, plase de umbrire;

2. CONSULTANTA AGRICOLA: SC MARCOSER SRL ofera consultanta agricola profesională privind tehnologii avansate de cultură a legumelor, managementul administrării fertilizatorilor, managementul combaterii integrate a dăunătorilor,  etc;

3. CERCETARE-DEZVOLTARE IN LEGUMICULTURA: SC MARCOSER SRL dispune de loturi experimentale, un laborator mobil de analize de sol si colaboreaza cu fermieri din bazine legumicole puternice cum ar fi: comuna Matca, bazinul Balta Doamnei, Baleni, Copaceni, Dabuleni, etc unde testeaza noi hibrizi de legume, noi ingrasaminte si metode noi de tehnologie de cultura la legume.
De asemenea SC MARCOSER SRL colaboreaza strans cu mediul universitar (USAMV Bucuresti, Politehnica Bucuresti, Universitatea din Craiova), institute nationale de cercetare (ICPA Bucuresti) si alte institute valoroase de cercetare in domeniu legumiculturii, fiind partener in proiecte nationale de cercetare – PN II, MAKIS.