Summit Agro

Incepand cu anul 1997, Summit Agro Romania isi incepe activitatea ca parte a grupului japonez Sumi Agro Europe. Compania reprezinta in Romania un numar de peste 15 producatori de produse agrochimice si seminte, avand ca activitate comertul cu produse fitosanitare, fertilizanti si seminte pentru agricultura. Prin reteaua de distributie sunt puse la dispozitia partenerilor produse macro si microambalate. Portofoliul Marcoser include fungicide, insecticide, acaricide, nematocide si moluscocide. Unul din produsele distribuite de Summit Agro Romania este Trika Expert, un bun aliat in lupta cu daunatorii din sol din culturile horticole.

Produse oferite de producator

Insecticide

Insecticide

Insecticide de ultima generatie pentru combaterea eficienta a daunatorilor ce afecteaza culturile de legume. Insecticide cu actiune sistemica si de contact. Insecticide pentru trips, musculita alba, omida, afide.

1 produs Vezi produse
Acaricide

Acaricide

Acaricide de ultima generatie pentru combaterea eficienta a daunatorilor ce afecteaza culturile de legume.Acaricide contra paianjenului rosu, paianjenului lat.

1 produs Vezi produse
Moluscocide

Moluscocide

Moluscocide, produse de protectia plantelor utilizate pentru combaterea melcilor fara cochilie

1 produs Vezi produse