NUFARM

NUFARM isi are originile in Australia, inca din 1950 cand fondatorul Max Fremder a inceput sa vanda cu succes erbicide. La momentul actual este cotata ca fiind unul din liderii pietei australiene si a noua companie din lume in domeniul protectiei plantelor. Portofoliul de produse este destinat sprijinirii fermierilor sa asigure protejarea plantelor fata de boli, daunatori si buruieni. Compania detine sisteme de fabricare si marketing in australia, Noua Zeelanda, Asia, Europa si America, activitate sustinuta de peste 3400 de angajati, carora le este datorata reputatia companiei. SC Marcoser SRL pune la dispozitia clientilor fungicide, insecticide, acaricide si erbicide ce au trecut testul timpului si al fermierilor.

Produse oferite de producator

Fungicide

Fungicide

Fungicide, protectia plantelor la mana, mucegai, uscare, putregai, nercoze, botrytis, alternarioza, caderea plantutelor, mana la tomate, mana la ardei

1 produs Vezi produse
Insecticide

Insecticide

Insecticide de ultima generatie pentru combaterea eficienta a daunatorilor ce afecteaza culturile de legume. Insecticide cu actiune sistemica si de contact. Insecticide pentru trips, musculita alba, omida, afide.

1 produs Vezi produse