Descriere BANJO 500 SC

BANJO 500 SC - Fungicid de contact impotriva manei


Cultura Agenţi de dăunare Doza
Ceapa Mana (Peronospora destructor), Alternarioza (Alternaria porri) 0,04 % (0,4 l/ha)
Cartof Mana (Phytophthora infestans) 0,3 – 0,4 l/ha


MOD DE ACTIUNE

BANJO 500 SC este un fungicid de contact cu actiune preventiva impotriva manei (Phytophtora infestans) si cu efect antisporulant.

Substanta activa fluazinam face parte dintr-o noua clasa chimică – diarilamine, care se caracterizeaza printr-un risc scazut de aparitie a raselor rezistente. Se aplica preventiv, imediat ce conditiile climatice au atins parametrii necesari declansarii infectiei. Actionează in directia stoparii germinării si producerii de spori in toate stadiile de dezvoltare. Intervalul dintre tratamente este de 7 – 14 zile si se va adapta in functie de conditiile climatice si de evolutia bolilor.

De asemenea, asigura protectia preventiva a suprafetei foliare impotriva manei.


RECOMANDARI DE APLICARE

Primul tratament se aplica imediat ce conditiile climatice sunt favorabile aparitiei bolii sau la avertizare, dar inainte de aparitia primelor simptome.

Cand conditiile climatice nu sunt favorabile aparitiei si dezvoltarii manei la cartof, primul tratament se aplica inainte ca sistemul foliar sa acopere distanta dintre randuri. Tratamentul se repeta la 5 – 14 zile, in functie de conditiile climatice, evolutia culturii si severitatea atacului de mana.

Caracteristici:

Opiniile clientilor despre produs

Ai cumparat sau utilizat acest produs?

Spune si altora parerea ta

Adaugă un review