Fungicid,pe bază de ditianon, din grupa chinonelor, combate rapanul la mar si par, mana la vita de vie si patarea rosie la prun

Vezi descriere

Fungicid,pe bază de ditianon, din grupa chinonelor, combate rapanul la mar si par, mana la vita de vie si patarea rosie la prun

Comenzi telefonice:

0374 08 08 08

0236 83 63 66

Descriere DELAN 700 WDG

Delan 700 WDG este un fungicid pe baza de ditianon, din grupa chinonelor. Combate rapanul la mar si par, mana la vita de vie si patarea rosie la prun, fiind una dintre cele mai active substante din categoria fungicidelor de contact. Asupra patogenilor are efect multi-site, cu risc redus de aparitie a rezistentei. Delan 700 WDG actioneaza prin contact, inhiband germinatia sporilor. Datorita formularii de inalta calitate, produsul disperseaza rapid in solutia de stropit si prezinta o buna aderenta pe plante, cu influenta pozitiva in eficacitatea impotriva bolilor.

Avand in vedere ca DELAN 700 WDG actioneaza prin contact, tratamentele se vor face preventiv. In functie de evolutia conditiilor climatice si a agentului patogen, intervalul dintre tratamente poate fi de 7–10 zile. De asemenea, DELAN 700 WDG s-a dovedit a fi si un bun partener de amestec pentru fungicidele sistemice / translaminare folosite la culturile respective.

Fiind unul dintre cele mai active fungicide de contact are o activitate superioara in combaterea bolilor cu eficacitate dovedita. Poate fi folosit în amestec cu alte produse. Are un risc redus de rezistenta.

Opiniile clientilor despre produs

Ai cumparat sau utilizat acest produs?

Spune si altora parerea ta

Adaugă un review