Pergado F este un fungicid nou, de ultimă generație, care prin modul său unic de acțiune stabilește noi standarde în controlul manei pe inflorescențe, ciorchine și frunze

Vezi descriere
Selectează ambalaj
Cantitate

Ai ales:

Promoție valabilă în limita stocului!

Pergado F este un fungicid nou, de ultimă generație, care prin modul său unic de acțiune stabilește noi standarde în controlul manei pe inflorescențe, ciorchine și frunze

Comenzi telefonice:

0374 08 08 08

0236 83 63 66

Descriere PERGADO F

Pergado F este un fungicid nou, de ultimă generație, care prin modul său unic de acțiune stabilește noi standarde în controlul manei pe inflorescențe, ciorchine și frunze. Această acțiune unică se numește LOK+FLO™ și se manifestă pe mai multe căi, prin activitate extrem de puternică în controlul manei, pătrundere rapidă în interiorul țesuturilor, rezistență bună la spălare.

După aplicare, Pergado F este absorbit în stratul de ceară de pe inflorescențe, ciorchine și frunze, de unde difuzează treptat în țesuturi ,oferind o protecție preventivă de lungă durată și curativă 1-2 zile de la instalarea infecției. Pergado F nu afectează fermentația și proprietățile organoleptice ale vinului.

Pergado F oferă cel mai ridicat nivel de combatere a manei la inflorescențe și ciorchine, între două aplicări, datorită caracteristicii sale unice LOK+FLO™. Această proprietate unică permite absorbția rapidă în stratul de ceară și pătrunderea translaminară în țesuturile plantei.

Cultura Spectru de
combatere
Doza Epoca de aplicare Timp de
pauza*
Vita de vie Mana
(Plasmopara
Viticola)
2,5kg/ha
(administrat in
1000 l apa)
se aplica preventiv de la inflorit
pana cand boabele ajung la
dimensiunea bobului de mazare
40 de zile
* interval minim de timp de la aplicarea ultimului tratament până la recoltare

Intervalul între tratamente se va adapta în funcție de condițiile climatice, presiunea de infecție și evoluția culturii. Pe parcursul unui sezon nu se vor aplica mai mult de 3-4 tratamente cu produse din gama Pergado.

Se recomandă alternarea fungicidului cu produse din alte grupe chimice (de exemplu Ridomil Gold MZ 68 WG, Ridomil Gold Plus 42,5  WP, Universalis 593 SC).

Substanta activa Clasificare Formulare Numar certificat de
omologare
mandipropamid 5% + folpet 40% N, Xn Granule dispersabile in apa 2781/26.06.2008
Caracteristici:

  • Producator: Syngenta

Opiniile clientilor despre produs

Ai cumparat sau utilizat acest produs?

Spune si altora parerea ta

Adaugă un review

Ce au mai comandat cei care au cumparat acest produs: