SUS

Fungicid, cu actiune preventiva si partial eradicativa, cu o lunga perioada de acţiune si un bun efect practic impotriva fainarii

Vezi descriere

Comenzi telefonice

0374 08 08 08

0236 83 63 66

Ambalaj

Preț

Stoc

Adaugă în cos

Va rugam sa ne contactati pentru disponibilitate!

Comenzi telefonice

0374 08 08 08

0236 83 63 66

Descriere STROBY DF

Stroby DF este un fungicid pe baza de kresoxim-metil, din familia strobilurinelor, care intrerupe transportul electronilor in lantul respirator mitocondrial. Are actiune preventiva si partial eradicativa, insa, pentru siguranta si eficacitate ridicata, se vor aplica tratamente preventive.

Se distribuie la suprafata frunzelor prin difuzie in faza gazoasa (caracteristica noua de translocare), iar in interiorul frunzei are o minima dispersie translaminara. Substanta activa ramane dupa aplicare la suprafata frunzelor ca un depozit solid, particulele fiind absorbite in stratul subcuticular. Eliberarea substantei active se face treptat, fapt ce confera o lunga perioada de acţiune.

La vita de vie este indicata aplicarea preventiva. Avand in vedere specificitatea produsului, se recomanda aplicarea inainte de inflorire sau în perioada cresterii boabelor. Se va aplica maxim un tratament pe sezon, in alternanta cu produse cu alt mod de actiune.
La mar si par: recomandarea BASF este de a aplica un tratament combinat STROBY DF  (cu efect uni-site) + Delan 700 WDG pe baza de ditianon (cu efect multi-site), care da cel mai bun efect practic impotriva fainarii si rapanului.

Avantaje
Rezistenta la spalare; Durata lunga de actiune; Distributie in faza de vapori; Usurinta in aplicare.

Review-uri

Opiniile clientilor despre produs

Ai cumparat sau primit acest produs?

Spune si altora parerea ta

Adaugă un review