Opinia clienților:

Un review

Aliette 80 WG este un fungicid sistemic cu o capacitate de penetrare in plante foarte buna. Odata patruns in planta, el se remarca printr-o mobilitate foarte mare in toate tesuturile si printr-o distributie descendenta si ascendenta, fapt care permite protejarea pe o lunga perioada de timp a organelor vegetative si fructifere, inclusiv a cresterilor noi.

Vezi descriere
SELECTEAZĂ AMBALAJ
CANTITATE

Ai selectat:

Promoție valabilă în limita stocului!

Aliette 80 WG este un fungicid sistemic cu o capacitate de penetrare in plante foarte buna. Odata patruns in planta, el se remarca printr-o mobilitate foarte mare in toate tesuturile si printr-o distributie descendenta si ascendenta, fapt care permite protejarea pe o lunga perioada de timp a organelor vegetative si fructifere, inclusiv a cresterilor noi.

Comenzi telefonice:

0374 08 08 08

0236 83 63 66

Descriere ALIETTE 80 WG

Aliette 80 WG este un fungicid sistemic cu capacitate ridicata de penetrare in plante prin frunze, flori si radacini.

Se remarca prin mobilitatea exceptionala in planta datorita distributiei complete ascendente si descendente in cca. o ora de la aplicare, ceea ce permite protejarea pentru o lunga perioada de timp a organelor vegetative si fructifere, inclusiv a cresterilor noi.

Aliette 80 WG are o foarte buna actiune preventiva, actionand prin inhibarea germinatiei sporilor si prin blocarea dezvoltarii miceliului in planta si a sporularii.

Prezinta suplimentar proprietatea unica de stimulare a sistemelor de autoaparare a plantelor. Nu prezinta risc de aparitie a rezistentei.

Aceste caracteristici confera produsului capacitatea de a combate ciupercile patogene, in special din grupa Phycomycete (care produc mane), dar si focul bacterian al rozaceelor.
Cultura Organism tinta Doza
Castraveti Mana (Pseudoperonopora cubensis) 2 kg/ha
Ceapa Mana (Peronospora destructor) 2 kg/ha
Mar, par Focul bacterian (Erwinia amylovora) 3,75 kg/ha
Hamei Mana (Pseudoperonospora humuli) 5 - 7,5 kg/ha

Modul de utilizare:

Mar, par: 3,75 kg/ha pentru combaterea focului bacterian. Se aplica un tratament in inter valul buton roz - scuturarea petalelor pentru a preveni infectia care are loc prin stigmatul florii. Cantitatea de solutie: 1000-1500 l in functie de tipul si varsta plantatiilor si de echipamentul de stropit. Timp de pauza: 28 zile.

Castraveti: 2 kg/ha pentru combaterea manei, in 1-3 tratamente preventive la avertizare la interval de 8-10 zile. Cantitatea de solutie este de 600-1000 l/ha. Timp de pauza: 3 zile.

Ceapa: 2 kg/ha pentru combaterea manei. Se efectueaza 1-3 tratamente preventive la avertizare la interval de 10 zile, in intervalul inceputul formarii bulbului pana la 75% din diametrul final. Timp de pauza: 14 zile.

Hamei: 5 - 7,5 kg/ha (in 2000 l apa) pentru combaterea manei. Se aplica 1-3 tratamente preventive la avertizare, la interval de 14 zile, intre aparitia primului lastar lateral pana la sfarsitul infloritului. Timp de pauza: 14 zile.

Fitotoxicitate:

Aliette 80 WG este bine suportat de plante la dozele recomandate si nu produce arsuri pe plante inclusiv pe organele florale.

Compatibilitate:

Fungicidul Aliette 80 WG este compatibil cu cea mai mare parte a insecticidelor si fungicidelor, cu exceptia produselor pe baza de dicofol si cupru.

Aliette nu este compatibil cu produsele pe baza de dicofol si cupru, ingrasamintele foliare pe baza de azot si solutiile nutritive.

Substanta activa: fosetil de aluminiu 800 g/kg
Formulare: WG (granule dispersabile in apa)

Caracteristici:

  • Producator: Bayer
  • Boala tratata: Mana castravetilor
  • Cultura: Hamei, Mar, Castraveti, Par, Ceapa, Gutui
  • Spectru de combatere: Mana, Focul Bacterian

Ce au mai comandat cei care au cumparat acest produs:

Un review

Opiniile clientilor despre produs

Ai cumparat sau utilizat acest produs?

Spune si altora parerea ta

Adaugă un review

O întrebare

Întrebările clientilor despre produs

Vrei să afli mai multe despre acest produs?

Adresează o întrebare