Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

LASER 240 SC

manufacturer
37.06
RON
/ BUC
TVA inclus
Comenzi telefonice:
0236.836.366     0374.080.808
Ambalaj Preț Stoc Cumpără
20 ml 37.06 RON (TVA inclus) / BUC Indisponibil Cumpără
100 ml 147.15 RON (TVA inclus) / BUC Stoc limitat Cumpără
500 ml 530.83 RON (TVA inclus) / BUC În stoc Cumpără

Descriere LASER 240 SC

LASER 240 SC nu actioneaza sistemic (nu este translocat prin xylem sau floem), dar penetreaza limbul foliar si are activitate translaminara.Combate daunatori din ordinele: Lepidoptera, Diptera, Hymenoptera, Coleoptera, Thysanoptera, Isoptera.

LASER 240 SC are eficacitatea insecticidului sistemic chimic (are eficacitate similara piretroizilor si superioara organofosforicelor si altor insecticide sintetizate chimic) dar este inofensiv fata de mediu si om fiind un produs biologic ( produs de fermentatie al unei bacterii din sol: Saccharopolyspora Spinosae).
Apartine unei familii noi de insecticide biologice: Naturalyte (cuprinde insecticide derivate din metaboliti ai organismelor vii).
Are un nou mecanism de actiune, unic in lume, diferit de toate insecticidele chimice sau biologice: actioneaza la nivelul sistemului nervos al insectelor, provocand paralizia acestora. Ca atare, daunatorii nu se mai misca, nu se mai hranesc si mor.
Nu se cunosc fenomene de rezistenta la spinosad. Daunatorii rezistenti la piretroizi sau la alte insecticide pot fi combatuti cu LASER 240 SC.
Poate fi alternat cu toate clasele de insecticide, intrucat nu genereaza fenomene de rezistenta incrucisata la insecticidele existente (piretroizi, organofosforice, fipronil, imidacloprid, abamectin).
Nu au fost semnalate fenomene de fitotoxicitate la nicio cultura de pe glob - poate fi considerat cel mai sigur produs.
Excelent in programele de protectie integrata.
Pradatorii naturali care se hranesc cu insectele tratate nu sunt afectati.
LASER 240 SC a primit GREEN CHEMISTRY AWARD - 1999 in S.U.A.

Perioada de aplicare

LASER 240 SC se aplica prin stropiri la avertizare, in perioada de vegetatie.

Prezinta un efect rezidual de peste 3 saptamani, in functie de conditiile climatice. Nu este spalat de ploaie la doua ore de la aplicare.

LASER 240 SC se aplica cu succes si in sere.

Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este corespunzator culturii la care se aplica tratamentul si fazei de vegetatie.

Timpul de pauza pana la recoltare: 3 zile la legume, cartof, 7 zile la pomi fructiferi si 14 zile la vita de vie.

Omologari:
Cultura Doza Patogen
Vita de vie 0,15-0,20 l/ha Lobesia botrana Molia vitei de vie
Mar 0,04% (0,6 l/ha/1.500 l apa) Phyllonorycter blancardella, P. corylifoliella Minierul marmorat
Mar 0,06% (0,9 l/ha/1.500 l apa) Cydia pomonella Viermele marului
Cartof 0,1 l/ha Leptinotarsa decemplineata Gandacul din Colorado
Varza 0,03% Plutella maculipenis Molia verzei
Castraveti solar 0,05% Frakliniella occidentalis Tripsul californian
Prun 0,06% (0,6 l/ha/1.000 l apa) Cydia funebrana, Eurytoma schreinerii Viermele prunului, Viespea samburilor (prunelor)
Cires 0,06% Rhagoletis cerasi Musca cireselor
Ceapa 0,04% Thrips tabaci Tripsul comun
Tomate sera 0,05% Liriomyza trifolii Musca miniera

Compatibiliate:

LASER 240 SC poate fi combinat cu alte pesticide, respectand recomandarile de pe etichetele produselor. Inainte de aplicarea produsului in amestecuri, se consulta tabelele de compatibilitate si se efectueaza un test de compatibilitate.

Producator Dow AgroSciences

Caracteristici:
Daunator: Thrips, Omida, Gandacul de Colorado, Molie

Ce au mai comandat cei care au cumparat acest produs:

product

PREVICUR ENERGY

Fungicid sistemic pentru combaterea complexului de caderea plantutelor.

product

Capcane pt musculita alba si afide

SC MARCOSER SRL oferă o gamă largă de capcane colorate lipicioase, care sunt special concepute pentru a atrage insectele. Acesta capcana oferă posibilitatea de a captura insecte mici cum ar fi: afidele, thrips, musculitele albe.

product

SWITCH

Switch 62,5 WG este o combinație unică de substanțe active, fiecare dintre ele având ca țintă putregaiul cenușiu. Are dublă acțiune, sistemică și de contact și prezintă risc scăzut de apariție a rezistenței.

product

PERGADO MZ

Fungicid nou, de ultimă generație, care prin modul său de acțiune stabilește noi standarde în controlul manei la tomate.

product

Capcana pt thrips

SC MARCOSER SRL oferă o gamă largă de capcane colorate lipicioase, care sunt special concepute pentru a atrage insectele. Acesta capcana oferă posibilitatea de a captura insecte mici cum ar fi: afidele, thrips, musculitele albe.

facebookGoogle PlusYouTubeVremea